Výborný krém na světlé piškotové těsto.
SLOŽENÍ
250g mascarpone
250 g tučného tvarohu
250 ml smetany ke šlehání
100 g bílé čokolády
POSTUP
Rozpustíme si bílou čokoládu a necháme ji vychladnout
V míse vyšleháme mascarpone s tvarohem a smetanou ke šlehání
jakmile je čokoláda vychladlá, vmícháme ji ručně a hlavně opatrně po
lžících do krému
POZNÁMKA
tento krém je úžasný na světlou litou buchtu
můj typ: světlá litá buchta, potřená broskvovým džemem, pokladená plátky
broskví (čerstvých nebo z konzervy), navrch tento krém. Vršek posypat
plátky mandlí nebo postříkat čokoládou…. Věřte, budete se olizovat až za ušima
AŤ VÁM CHUTNÁ!
Žádné komentáře:
Okomentovat