neděle 19. října 2014

KRÉM MASCARPONE S BÍLOU ČOKOLÁDOU

Výborný krém na světlé piškotové těsto.

SLOŽENÍ
250g mascarpone
250 g tučného tvarohu
250 ml smetany ke šlehání
100 g bílé čokolády

POSTUP
Rozpustíme si bílou čokoládu a necháme ji vychladnout
V míse vyšleháme mascarpone s tvarohem a smetanou ke šlehání
jakmile je čokoláda vychladlá, vmícháme ji ručně a hlavně opatrně po lžících do krému

POZNÁMKA
tento krém je úžasný na světlou litou buchtu
můj typ: světlá litá buchta, potřená broskvovým džemem, pokladená plátky broskví (čerstvých nebo z konzervy), navrch tento krém. Vršek posypat plátky mandlí nebo postříkat čokoládou…. Věřte, budete se olizovat až za ušima

AŤ VÁM CHUTNÁ!

Žádné komentáře: